Uitgebreid assortiment
Vóór 13:00u besteld, morgen in huis (werkdagen)
Geen verzendkosten vanaf €95,-
Kwaliteit gegarandeerd

Over Q-Refinish

Q-Refinish, een merk ontworpen in Duitsland, is gemaakt voor de wereldwijde professionele autoschadeherstelmarkt, industriële lakverwerking en de meubelindustrie met name op het gebied van non Paint producten.

De merknaam Q-Refinish is toegewijd aan de hoogste standaard van productkwaliteit. De decennialange marktervaring van Q-Refinish in het internationale autoschadeherstelsegment vormen de basis voor deze geweldige selectie.

Een merk dat inmiddels al in veel Europese landen is geïntroduceerd, hebben wij ons op verschillende locaties van Q-Refinish in Europa verdiept in de productenrange. Met de wetenschap welke eisen de Nederlandse bedrijven die met dergelijke non Paint producten werken, zagen wij op het gebied van prijskwaliteitverhouding zeker mogelijkheden om hier ook de Nederlandse markt mee op te gaan.

Nadat we het afgelopen half jaar een scala van producten zowel zelf hebben getest als bij de Nederlandse professionele bedrijfstakken, zoals eerder genoemd, en ook door deze bedrijven goed waren ontvangen, hebben wij deze producten opgenomen en hier een webshop voor ontwikkeld.

In de 9 verschillende categorieën vind je maskeer producten voor het te spuiten object, variaties van verschillende plamuren voor verschillende toepassingen, schuren van alle soorten oppervlakken, ultramoderne primers en kitten en beschermende producten, reinigingsproducten, verschillende blankelakken – allemaal VOC-compliant, poetsmiddelen en accessoires.

 Met de producten van Q-Refinish ben je er zeker van dat het eindresultaat ongekend is. Vind bij https://qrefinish.nl/ de non-Paint-producten voor uw bedrijf, tegen een fantastische prijskwaliteitverhouding!

Wij wensen jullie veel succes met de producten van Q-Refinish!

Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Aanbevolen producten